V TRIKU RUKOU ČI V SÁČKU PŘÍBOREM
Umění vyznat se v odlišných situacích okolí inspiruje a společnost ocení.
Jednoduše o stolování. Prakticky o odívání. Netradičně o společenských podnicích.
Určeno každému, kdo má zájem blíže se seznámit se společenskými podniky, stolováním a odíváním.
Cílová dovednost: porozumění a schopnost použít pravidla pro společenské podniky, odívání a stolování.- pravidla: role, přednosti, pořadí, zasedací pořádek
- prostředí: budova, místnost, venkovní prostor, roční období, úprava, výzdoba, vlajka
- společenské podniky: návštěva, číše vína, pracovní oběd, slavností večeře, zahradní slavnost, recepce, pozvánka, vizitka, zasedací pořádek
- odívání: dresscode (teoretická průprava)
- stolování: pravidla stolování, tvorba menu, servis (teoretická průprava)
Obsah připraven pro úroveň znalostí:
- základní znalost etikety
- 8 (po dobu platných opatření a nařízení)
- 4 hodiny
- aktuálně není vypsán
- -----
- Hotel Baltaci Atrium
- 14:00 hod. - 19:00 hod.
- představení, praktická ukázka a procvičení vybraných pravidel
- podklady k obsahu kurzu, včetně praktických ukázek a příkladů z praxe
- 1.075,- Kč | účastník
- odívání: typologie dresscode, praktická ukázka tří typů vybraného dresscode
- stolování: komunikace s dodavatelem, obsluha, praktická ukázka tříchodového menu
Obsah připraven pro úroveň znalostí:
- navazuje na základní kurz "V triku rukou či v sáčku příborem"
- 8 (po dobu platných opatření a nařízení)
- 3 hodiny
- bude stanoven pouze v případě zájmu absolventů základního kurzu
- Hotel Baltaci Atrium
- 15:00 hod. - 18:00 hod.
- představení, praktická ukázka a procvičení vybraných pravidel
- praktická ukázka odívání a stravování
- 875,- Kč | účastník