PROTOKOL V OBCI | VE FIRMĚ

Korporátní identitu tvoří také vystupování na veřejnosti, ohleduplné způsoby i vstřícné prostředí.

Jednoduše o denně používaných pravidlech společenského styku při běžných i speciálních událostech. Prakticky o vlastních specificích a podmínkách a jejich zohlednění v souboru užívaných pravidel. Netradičně o vytvoření vlastního protokolu - uceleného souboru pravidel pro denní použití při běžných i výjimečných situacích, zaměřených na profesionální přípravu i průběh všech plánovaných událostí v předem očekávané podobě.

Určeno pro: nejvyšší představitele a jejich nejbližší spolupracovníky v obci či ve firmě.

Cílová dovednost: schopnost týmu používat ucelený souboru pravidel, zpracovaný do vlastního protokolu instituce.

Rezervace
Obsah:
  • etiketa,protokol: význam, účel, obsah
  • pravidla: přednosti, pořadí, zasedací pořádek
  • role: hostitel, host, protokol, dodavatel
  • setkání: představení, pozdrav, oslovení, podání ruky, small talk, květina, dar
  • cíl: cíle hostitele, hosta, kombinace cílů
  • čas: příprava, průběh, časová rezerva
  • zdroje: finanční - rozpočet, lidské - realizační tým, materiální
  • interakce: zadavatel, realizátor, pozice zadavatele a realizátora
  • komunikace: tým, hostitel, host, příprava hostitele a hosta
  • prostředí: venkovní prostor, budova, místnost, roční období, úprava, výzdoba, vlajka
  • společenské podniky: rekapitulace typů společenských podniků a jejich specifik
  • obec (firma) a církev: protokolární praxe v prostředí církve
  • zahraniční host: specifika setkání se zahraničním hostem
  • chráněná osoba: specifika setkání s chráněnou osobou
  • externí služby: stravování, tlumočení, moderování
  • písemnosti: pozvánka, vizitka, cedulka, uvítací karta, menu, zasedací pořádek, děkovný dopis
  • scénář: popis akce, časový harmonogram, technicko-organizační příprava, písemnosti; praktická ukázka 5 vybraných scénářů
  • odívání: typologie dresscode (+ praktická ukázka vybraných tří typů dresscode)
  • stolování: dodavatel, servis, založení stolu, menu, servis (3 typy stravování, z toho 1 x čtyřchodový oběd)

Obsah připraven pro úroveň znalostí:

  • základní znalost etikety a protokolu
Počet účastníků:
  • 8
Časová dotace:
  • 3 pracovní dny (mezi dny tři týdny rozestup) = 24 hodin kurzu + 4 hodiny konzultace
Termíny kurzu:
  • aktuálně není vypsán
Termíny uzávěrky:
  • -----
Místo:
  • po domluvě se zadavatelem; pro veřejnost není vypsán
Čas:
  • 8:30 hod. - 16:30 hod.
Účastník získá
  • představení, praktická ukázka a procvičení vybraných pravidel
  • podklady k obsahu kurzu, včetně praktických ukázek a příkladů z praxe
  • brožuru "Protokol v obci l ve firmě" - tištěný podklad
  • scénáře vybraných akcí, přílohy scénáře - elektronický podklad
  • certifikát Diplomatické akademie Praha o absolvování kurzu (akreditace MV ČR, MŠMT ČR)
Cena:
  • 10.500,- Kč | účastník
Poznámka
  • na přání zadavatele lze vytvořit individuální obsah kurzu


Donate now